Els noms dels grups guanyadors del concurs Reimagina’t de 2022 es van fer públics a l’acte de cloenda d’aquesta edició, que va ser presentat per Júlia i Pau Serrasolsas del grup de música Ginestà a l’Espai Francesca Bonnemaison.

En la categoria de 12 a 14 anys han guanyat l’INS Joanot Martorell (Esplugues de Llobregat) i INS Lluis Vives (Barcelona). En la de 14 a 16 anys el CEE Mare de Déu de Montserrat (Barcelona) i el Escola Voramar (Barcelona). A més, el jurat ha atorgat una menció especial a la Comissió d’igualtat de l’INS Joan Puig i Ferreter (Selva de Camp).

L’InfoK ha dedicat una peça a la categoria de 12 a 14 anys del concurs, però podeu veure la totalitat dels vídeos guanyadors es poden veure a la secció d’arxiu del web.

L’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació dóna les gràcies als centres participants així com a les entitats i institucions col·laboradores que han fet possible aquesta edició, dedicada a la creació de vídeos per contribuir a posar les cures en el centre.